Monday, July 05, 2010

Hubby Trip to KunMing Part I

25 December 2009-30 December 2009

Masa my hubby went trip to KunmiNg, saya telah mendaftar di UiTM negeri sembilan. Memang sedih sangat sebab my hubby tak dapat hantar saya. Tapi mungkin ada hikmahnya. Hehehe.. My hubby went to the trip ni masa musim salji, memang best giler lah sebab seumur hidup dia tak pernah main salji( saya pun sama :( uwaaa ). Temperature kat sana memanglah tersangat rendah iaitu -5celcius. Tak terbayanglah macam mana keadaan di sana. Apa-apa pun my hubby memang tersangat enjoy di sana tapi kalau ada saya lagi dia best(thanks ingt jugak kat syg di sini yer :P).



Salji pun nak makan ke abg?? :P


Tiga sekawan main salji :)









No comments: